(natten jag fann dig)


(Sevärd video på youtube: Fourhand-guitar)


Maja!! Kom hem kvinna!!!


27 April



♥            Grattis på födelsedagen älskade farmor.             ♥
Du är fortfarande bäst i världen.


Sunday, bloody sunday!

Igår blev jag kallad "sprutluder" för första gången i mitt liv. Och jag tog inte ens illa upp! Det var det första Annamaria sa när hon kom fram till mig, men hon tänkte förstås bara på sprutorna tre jag givit henne den gångna veckan.
Jag var och såg Jonas Gardell på Wisby Strand igårkväll, och det var väldigt roligt. Synd att jag inte fick bättre platser, jag hade gärna sett mer av hans ansiktsuttryck. I och för sig har han så rörligt ansikte så det syns vad han gör ända upp till platsnummer 923, men inte så detaljerat tyvärr.
Jag har nog blivit llite kär i Jonas. Jag ville vara den där som satt längst fram i mitten och blev tafsad på och fick hålla i Klas Klättermusdockan.

Vet någon varför söndagar är så fruktansvärt jobbiga? Det bara skriker söndagsångest om mig!


Var är tvålen broder?

I morse, eller, rättare sagt vid halv ett tiden idag, gick jag upp på övervåningen för att kolla varför Pillan inte hade kommit ut från toaletten ännu. När hon kom ut berättade hon att hon hade tappat ner tvålen i toaletten, och att hon sen hade stått och diskuterat med sig själv om hur hon skulle få upp den. Hon hade inte kommit på något bra sätt. Jag skrattade väldigt mycket! Pillan såg mest förtvivlad ut. Hon var nog väldigt rädd för vad min pappa skulle säga. Och vad gör man med tvålen när man fått upp den? Tvättar av den?
Nej, jag sa att vi kunde spola ner den. Det var inte så mycket kvar av den...

Tog en tripp till stan igårkväll, hem till Jonna och träffade fina gamla gänget. I alla fall en stor del av det. Anna sa en väldigt fin sak; "Man kan ha kul utan jättemycket alkohol också.. Jo men faktiskt!"
Hugo gjorde jättefina såpbubblor med vattenpiperök i. Väldigt bra partytrick!
Ett väldigt fint gäng. Tack.

Resårjeans?!

Antingen är jag gravid, eller så är det något allvarligt fel på mig. I och för sig, om jag är gravid så är det också något allvarligt fel på mig. Det finns nämligen inte en chans i världen att jag skulle vara gravid. Då återstår väl ett fysiskt dilemma.
Dessutom tyckte mamma att mina bröst såg ut att ha växt idag. Kan det vara modersmjölken?
Men nu slog det mig, jag kanske är skendräktig?! Som hästar brukar vara?
Jeansen sitter misstänkt tajt...

Dessa osammanhängande meningar tyder på oro. Jag är aldrig sen vad gäller det här. Det har hänt en gång i världshistorien att jag varit sen, och då har det handlat om en dag. Nu tar vi det gånger åtta, så får vi dagens problematik.

Dessutom kan Max Bauer nu dra ännu en likhet mellan mig och Juno. Nu är det jeans med resår i midjan som gäller. Jag hatar dem precis lika mycket som hon.

Fotnot:
Skendräktig = Kroppen beter sig som att den är gravid, magen växer och allt, men det finns ingen bulle i ugnen.


Before my heart starts to burn

Jag hade tänkt göra ett försök att berätta om gårdagkvällens spelning, men det är svårt att slå min spelkompanjons beskrivning. Därför hänvisar jag till bullibulli.blogg.se istället, dagens inlägg. Tro mig, ni vill läsa det!
Det var iallafall väldigt kul. Kunde ha suttit där länge till och bara myst med gitarren och tittat.

Sylvasst


Dagens Nemi på Helgon- "Du är inget barnkorsord du heller!"


Utmaning

Utmanad av Emilia Johansson

Tre namn du går under:

- Bella
- Kluck
- Doris


Tre saker som skrämmer dig:

- Att bli ensam
- Sten Frisk i Tre Kronor
- Att någon jag älskar ska dö

Tre saker du har på dig:

- Mammas skinntofflor
- Beiga mjukisbyxor
- Randigt linne, svart/vitt

Tre sanningar:

- Innan en spelning vill jag bara gräva ner mig och slippa
- Jag är med i två pakter: En där jag aldrig ska gå in på ICA Maxi i Visby, den andra är att jag aldrig ska skaffa Facebook.
- Jag dagdrömmer väldigt mycket

Tre saker jag verkligen vill ha:

- En egen lägenhet
- En Telecaster med Sunburst och vit bindning
- En flaska Mintu

Jag utmanar:
Pillan eltiz.blogg.se
Johan bullibulli.blogg.se
Amanda prinsessansofie.blogg.se

SÅ ska det låta!

Frida Öhrn har sjungit sig in i svenska folkets hjärtan, och hon har sjungit sig ännu längre in i mitt. När hon sen tar upp munspelet och blåser både klara och snyggt splittade toner, då går mitt hjärta sönder.
Till och med Jolene var fantastisk. Jag har aldrig tyckt om den låten, och har aldrig fattat vad den handlar om, det insåg jag för tio minuter sedan när Frida sjöng den i Så ska det låta. Helt plötsligt förstår jag att det är en hjärtekrossad kvinna som gråter ut sin förtvivlan i sång, över en man som gett bort sitt hjärta till någon annan.
Nog för att hon sjunger Release Me väldigt bra, men nu visade hon vad hon gick för!

En man du tyckte om

Har haft en fantastisk dag på jobbet! Gick omkring i tröja utomhus, solen sken och fåglarna kvittrade och människorna lät och skrattade och hundarna hoppade. Det gjorde människorna också förresten. Bakade vinbärskaka, och då infann sig den riktiga sommarkänslan. Dessutom kommer Nickan hit i kväll, så då blir det nästan sommar på riktigt!
Håller på att städa rummet. Det har en tendens att bli dammigt och hårigt, jag tror nästan att det växer hår ur golvet! Dessutom var det dags att byta sängkläder, jag anar ugglor bland lakanen. Och vilken musik är bättre att städa till än Bo Kaspers senaste skiva Hund! Vilka mästerverk det finns! Titeln på inlägget, En man du tyckte om, är nog bästa spåret. Värd att lyssna på!

Nu ska jag ha en fantastisk helg med sol, kärlek och värme!

RSS 2.0