Lite påskpynt!

Matlagning hos PierrePåskägg


Har möblerat om i mitt rum, lägger upp lite bilder imorgon. Det är fint!
Sov gott fina ni.


Because none of it was ever worth the riskMusiktips:

Paramore - The Only Exception

Upptäckte den i Ungern, och jag blev svag för den.
Beror antagligen på den förföriska sångrösten som jag kände igen direkt.
Det är en easy-listening-låt, jämfört med den enda andra jag hört med bandet,
Misery Business. Den är absurt bra, och skiljer sig mycket från ovan nämnda.


Längtar efter mina fräknarFick ett presentkort på makeuprådgivning av trummisen, av någon anledning ville han inte utnyttja det själv.


Med ett par vänner

Det var fredag och myshäng på Hisingen. Våfflor gräddades i gammaldags gjutjärn på spisen. Det vispades grädde och letades efter stulet vaniljpulver, smör gick åt som smör, det smältes plastbunkar och lägenheten fylldes av matos/plaströk. Ägaren (till både gjutjärn och vaniljpulver och bunke och smör och lägenhet och hund) sa "Ojdå." och så var det inte mer med det. Sen åt vi upp våra underbara våfflor och pratade om våra kanske fantastiska liv. En stund.


Ett halvdant försök att inte vara med på bild
De första respektabla bitarnaLuktade och smakade sommarSöthunden som blev jätteglad när vi kom och skuttade upp och ner på mattan. Kärlek uppstod mellan mig och Astrid.

Sevärt program


Titta på det här. Det är det värsta jag sett på väldigt länge.


Sign of spring

På ett litet träd i Budapest


Någon sort som vill upp i solen.


Blev så lycklig.


Då är det ännu mer vår. L y c k a


Blev skuttig och glad. Krokusarna är mina vårkämpar. Läste idag i tidningen att gatorna redan börjat sopas rena från grus och sand. Det är något av det bästa som händer på året.

Det är inte tur, det är skicklighet

IDAG SKA JAG JOBBA.
Jag tror det knappt själv, men det är verkligen sant. Vågar jag tro på det? Well, ska stå i en Coop-butik och vara så trevlig som jag aldrig varit, bjuda på ekologiska bananer och fråga "Vill du vara med i en tävling? Man kan vinna presentkort bara genom att delta!" Det är första gången jag gör det, och jag ska stå själv. Det är lika bra att börja självständigt!

Wish me luck!


Klockan är vår

Det är SOOOOL idag och har inte sett den på några dagar nu, blir lika glad varje gång! Tittade ut på balkongen och det var VARMT! En av mina finfina skåningar traskar omkring i min lägenhet och leker tonåring, det är så mycket vår! (Även om snön ännu är kvar.) Vi har varit lite galna idag och det sitter fint i den här arbetslösa och uttråkade kroppen. Maria leker kock och gör chokladmousse till middagen ikväll. Gör bara tummen upp! Och imorgon ska jag få träffa två av tre psyktjejer, det är ganska bra ihopsamlat av oss, och sen ska vi på den efterlängtade och omtalade 90-talsfesten. I will be...pretty...i hope...
Springtime again!

Party på berget!

Har inte bloggat på två veckor och det finns det goda anledningar till. Här kommer fina bilder. (Om du håller pekaren över bilden kanske du får läsa några ord också.)You're my lover, under coverAllmänt häng i badrummet. (Alla vill se när Sillen fjällas.)Allmänt häng i hallen. (Alla vill stå på Sillens skinn.)


Bästa bilden jag fick. Vi tackar personen på bilden för bjud-på-sig-själv och nämner inga namn.


Det var en lyckad ABBA-fest!


Du fick kaffet och bekräftelsen


Musiktips:

Markus Krunegård - Allt Gör Mindre Ont Sen

Glad!RSS 2.0