Musicians of Aralsjön

Har spenderat tre dagar i studion. Tre långa dagar. It has been awesome! Lite sömn, lite mat, mycket skratt, mycket hopp, lite nervositet, mycket kaffe. Igårkväll blev jag trött på några låtar, men det tog ändå väldigt lång tid för detta att infinna sig. Har tänkt massa "Wow!" i huvudet och njutit av att spela med dessa underbara människor. Många gånger var det bara att le och fortsätta le. Många tummar upp. Många pepparkakor.
Tyvärr ett stulet bilbatteri, men Bouzoki-mannens psyke är icke att underskatta! Han höll oss andras humör uppe, medan det var hans eget batteri som var på villovägar. Han tog hand om problemet och alla andra problem också för den delen. Tack för din närvaro Bosse!
Efter gårdagens prestationer åkte vi raka vägen hem till Pierre och fick mat, glögg och kramar. När jag kom hem mådde jag illa av trötthet, la mig på Marias spikmatta och somnade. Nöjd. Vaknade tio timmar senare, nöjd. Nu vill vi ha skivan klar! Men först ska Henrik vara duktig. För det är han.


Tack underbara band.Du har din jag har min diagnosMusiktips:

Maruks Krunegård - Hollywood Hills

och hela albumet Prinsen av Peking.
Amazingly fabulous.


Får man cancer av det?

Dricker varm choklad. Kollar tv, facebook. Funderar på att börja skriva på hemtentan. Fick förresten högsta betyg på den förra, och glad blev jag för det! Det är mörkt ute, och det stör mig. Tråkigt men sant. Klockan fem var det mörkt. Funderar på om det skulle vara bra att skaffa en UV-lampa, är det dyrt? Får man cancer av det?
Öbesöket var välgörande. Hinkade i mig nonijuice och myste med familjen. Lovely. Lärde mamma att använda spotify, det tyckte jag om! Fick mycket energi av att vara hemma! Stannade till i Stockholm och myste med Nicole, det var fantastiskt på alla sätt och vis. Precis som vanligt.Please Peace Me.


.

I'm only sleeping

Sitter och rippar pappas Beatles-box. Tack för pappor med Beatles-boxar. Tack för pappor. Tack för Beatles. Tack för musik.
Har en hemtenta att skriva när jag kommer tillbaka. Vill vara kvar på gotland någon dag till, men har skola att dyka upp till. Tisdagskvällarna är ju väldigt mysiga, och kommande föreläsning ska det snackas 90-tal. Äntligen! Hoppas på mycket Oasis och Blur och Travis, och lite svenskt som Jumper och Kent.
Lyssnar just nu på I'm Only Sleeping. Det är så bra.Förvirrad över tillhörigheten.

.

RSS 2.0