En timme äldre, och skitful.

Jag har klippt mig, och det är skitfult. Jag ser ut som mamma. Mamma är inte ful, hon passar i sin frisyr, men jag passar inte i hennes frisyr. Nu måste jag vänta tills allt har växt ut, och sen ska jag klippa det helt annorlunda. Önskar att jag valt det andra alternativet, som dessutom är mycket modernare. Page med rak och ganska kort lugg. Det här är motsatsen. Jag kanske ska ta och raka av allt istället.
Fan också!

Baby when you're gone

OJ AJ vilken träningsvärk jag har. I merparten av min kropp. Var på gymmet igår, och hade ett introduktionspass med en tränare. Då kan man minsann inte göra som man vill heller, någon kollar ju på en hela tiden så att man sitter och lyfter rätt och så vidare... Och så att man inte svimmar för att man glömmer att andas av smärtan i musklerna. När jag vaknade imorse visste jag inte hur jag skulle göra för att komma ur sängen! Kunde knappt röra mig! Pillan fick hjälpa mig att klä på mig.
Men det känns bra att ha börjat på gymmet igen.

Repade igår också, trots utmattningen. Det gick bra, och jag har ett väldigt bra rockgäng som jag äntligen trivs med, allihopa.

Snart är det dags att träffa Nickan igen!! Yayyy!!!

Bra början på 2008


JAG HAR TAGIT KÖRKORT IDAG!!!!!!!!

JAG HAR TAGIT KÖRKORT IDAG!!!

IDAG HAR JAG HÖRT RUNT BYN 15 GÅNGER SJÄLV FÖR JAR HAR TAGIT KÖRKORT IDAG KLOCKAN HALV TREEEEEEEEE!!!!!!

IDAG HAR JAG DRUCKIT CHAMPAGNE OCH SKA INTE KÖRA MER BIL EFTER DEEEEEET!!!


Middlepad

Nu är det läge för mig och Amanda att flytta till Medelpad. Tänker också dra med mig Nicole, så är cirkeln sluten. All you need is love faktiskt. Det verkar lite som att vi alla tre irrar runt i trapphus och försöker hitta rätt dörr att ringa på. Medelpad is the answer. Vad säger ni?

Idag fick jag 63 rätt av 70 möjliga på övningsprovet för uppskrivningen. Det känns betydligt bättre än igår, när jag fick 51 rätt. Jag trodde att hoppet var ute, men jag kanske klarar uppskrivningen ändå. Återkommer imorgon om mer info.

Jag älskar apelsiner.


Rhino Skin

Time for a summary, perhaps?

Julen var lugn och skön, de flesta verkade nöjda med vad jag gav dem i julklapp. Det har varit skönt att umgås med familjen och närmaste släkten.
Spelningen på annandagen var jäkligt kul! Träffade massa folk, dansade lite, spelade som en galning på trummorna! Fick mycket beröm, vilket värmde otroligt varje gång! På en låt spelade min gamla fritidsfröken med oss, det var jättekul! Trivdes väldigt bra på scenen med alla i bandet. Kändes så bra att sitta där och se alla de här människorna omkring mig.
De övriga mellandagarna spenderade jag med familjen, min älskling och de fantastiska människor jag kallar mina vänner. Och igår var det nyårsafton. Också denna kväll och natt tillbringade jag i vänners sällskap. Jag blir varm när jag tänker på alla som var där! Jag hade en väldigt trevlig, rolig och mysig kväll. Först en underbar trerättersmiddag, spel och musik, sen ner på hamnen och träffa mer folk och kolla fyrverkerier. Som vanligt träffade jag människor jag inte sett på evigheter som var kul att se igen. Fick se min körlärare full, otroligt underhållande!

Tack till alla för en bra jul- och nyårshelg!

RSS 2.0