What's sleepin' in our soul?

I only wanna see the light that shines behind your eyes.

Granen är klädd, hela huset är städat och lagom pyntat, familjen är tillsammans. Jul.


D'You Know What I Mean?

Har jobbat mycket de senaste veckorna, för er som undrar varför jag inte skrivit något på länge. Har inte gjort så mycket annat än att jobba. Har det faktiskt väldigt bra där också, för en gångs skull!
Syrran är nere på ön och det är väldigt bra. För alla inblandade. Hon ska va med på nästa spelning och det känns också väldigt bra! Ska bli skitkul!

Är på väg in i en ny Oasisperiod, det är jättelänge sen jag lyssnade på dem och tyckte om det. Men nu känns det helbra. Kanske på grund av 15-månadersdagen igår, holy fuck. Stabilt och jävligt fantastiskt.

Julklappshandeln går USELT!

Träffade Jobjörn idag! Det kändes tryggt.


The Wolf

I will go on without you. This ain't the first time I been high and dry.

En odefinierad klump i magen, och en i halsen. Ärligt: JagVetInteVarför. En stund under kvällens tandborstning kom ett par tårar, ett par rysningar. Men jag vet inte. Helt plötsligt blev klumpen för stor och känslorna övermäktiga.
Jag tror att jag tänkte på Nickan. Snälla kom hit och håll om mig.

Annan ton, men lika ärligt.

Shooter Jennings är fantastisk. Han och Amanda Jenssen är kvällens klara Idoler. Hejjar på Lindholm också!

Dancing in the moonlight

Ahh... Thin Lizzy. Sitter just nu och lyssnar på en liveversion av Dancing in the moonlight. Dom är ju iallafall lätt genialiska. Vanlig, enkel, stilren rock när den är som bäst!

Såg reklam för Rockkarusellen för en stund sen, och där stod vilka band som gått vidare. Diverse olika gotländska band som spelar rock och annat som är hårdare. Mitt i alltihopa står "Gastelyckan Ö", Hemse. Det blir intressant att höra blandningen..

Nya skinn på trummorna! HIMMEL!!

RSS 2.0