Himmel blå himmel blå

Att jag aldrig upptäckt den Håkan-låten! Shufflefunktionen i musikspelaren är en väldigt bra uppfinning. Och det är en väldigt bra låt.

Ikväll är det spelning ikväll. Phat Lips denna gång, rockbandet som mest spelar rock'n roll från 60- och 70-talet. Går också att lyssna och se på imorgon klockan 22 på Hemse Matsal. Ikväll är det Bönan som gäller. (Fast nu heter det ju Blåklint.)


Som Florence Valentin skulle säga;
"...och om ja klara av det bra
då skulle de inte va ja"

UKM

Jag har verkligen haft en jättebra vecka. Det var dags för UKM:s riksfestival, som i år arrangerades i Uppsala. (UKM står för Ung Kultur Möts.) Ett gotlandsgäng åkte dit med en glad och härlig Ronja i spetsen. Hon är ju fantastisk. Hon höll humöret uppe konstant i fyra dagar, till skillnad från andra. Typ jag.
Spelningen gick väl åt helvete, men det gör mig inte alls mycket. Det var fem minuter av hela festivalen, så det kan jag stå ut med. Har sett jättemånga bra band, hört skitbra dikter och sett fantastiska målningar. Och träffat såå mycket bra människor! Jag bara vill åka nästa år igen!
Mamma misstänker dock att jag fått benhinneinflammation. Jag har ont i halva kroppen, efter att ha gått många många steg bärandes på packning och bas, samt sovit på ett golv. Men det är liksom värt det!
Fick också träffa Nicole och Sebbe några timmar, och igår va jag med Josefina. Det var så skönt att bara slappa och prata och gå omkring lite i Stockholm. Hon är ju så jäkla bra. Lilla Skoogan.

Tack alla underbara människor!

MUH!

Jag kommer verkligen inte överens med det här mellanstadiet jag är i. Jag är för sjuk för att kunna göra någon aktivitet som att springa eller cykla, eller ens gå fort. Samtidigt är jag inte så sjuk att jag inte har lust att göra något, jag är rastlös och uttråkad.
Det kan också ha att göra med att ALLA kollar på fotboll. Det har folk pratat om hela veckan och framförallt idag. "Det är EM!" Då har jag tänkt; Vad är grejen? Skulle va en sak om det var VM, men icke! Och nu kommer det dessutom fram att det inte ens är Sverige som spelar! Det är Schweiz-Tjeckien! VAD ÄR GREJEN?!

Nej, tacka vet jag Björn Gustafsson. Han har iallafall humor!


Då tänkte jag på dig

Det är konstigt hur mycket jag gillar Håkan Hellström nu, men inte har gjort det tidigare. Det kan nog ha mycket att göra med att många av hans sånger är så trallvänliga.
Jag tycker till och med att han är så bra, att jag ska gå och se honom när han kommer till ön. Och jag ser väldigt mycket fram emot det!

I söndags var det baltider på ön, och det innebar också att en alternativ bal anordnades i Åhbergska hagen. Det var Hugo, Anna och Astrid som fixade med partytält, catering, vin och musik. Det var säkert dom som låg bakom det fantastiska vädret också. Dom otroligt stora och blodtörstiga myggorna däremot, var inte den härliga trions fel. Jag har bestämda åsikter vem som ringde myggen, men jag tänker inte nämna några namn. (Lider numer av tio enorma bett, alla i knätrakten.)
Det var en jättehärlig kväll, vinet flödade, vi hade jättekul och det var så fint att umgås allihopa. Jag saknade Signe däremot.
Jag hade till och med turen att bli hämtad när det var dags för det. En nästintill perfekt kväll alltså.

Imorgon kommer syrran hem. Jag längtar verkligen! Och snart kommer Nickan också, det blir perfa.

Solen i ögonen!

RSS 2.0