En liten bikt, kanske.

Gick helt emot mina principer idag. Köpte beiga byxor. På H&M. Har i princip slutat handla på H&M och jag har aldrig passat i beige. Men nu var jag på jakt efter en maskeradkostym, och denna ångestframkallande butik väntade jag med tills det kändes som den sista utvägen. Och där hittade jag byxorna. Efter att ha vandrat genom många butiker med fasansfull musik, så kom efter ett tag inne på H&M en ny version av "Something's Got A Hold On Me", en av Etta James bästa låtar. Jag blev ännu lite ledsnare, eftersom"nu ska alla ovetande ungdomar tänka att sångerskan har gjort den själv". Men sen hörde jag att det var Christina Aguilera, och visst är hon jobbigt komersiell, men det är inte klokt vad bra det blev! Hennes röst är helt fantastisk när hon gör sån här musik.
Och plötsligt var jag glad igen. Trots tanken på alla gifter och slitande vuxna och barn som inte får några pengar eller rättigheter. Ibland behöver vi vara glada också. Skäms över mitt inköp, men jag väljer också bort såna här kläder väldigt många gånger. Nu fick det bli såhär. Nu får jag stå för det.

Och det kom blod.

Skar mig nyss när jag skulle skära en apelsin, fy helsike vad ont det gör. Så det här går lite långsamt. Halvrutten var den också. På måndag börjar jag på mitt nya jobb! Och innan dess har jag ett ekoambassadörsuppdrag, så jag känner att den här dysfynktionella fingertoppen verkligen måste samarbeta med mig. Detsamma gäller min överanträngda häl. Hör ni det nu?

Nu släckte min söta sambo sin läslampa och la sig tillrätta i soffan. Tror jag joinar istället, det här går lite knaggligt..

Goda rutiner?

Bulgur, fetaost, oliver, råriven morot, avocado, olivolja, sesamfrön, solroskärnor, peppar, massor av basilika. Till det pepparmintste. Det här är min kvällsmat efter en trött men glad arbetsdag, en lång promenad i solen med Matilda på ett för mig nytt berg och situps och stretching. HUNGRIG. GOTT.
Sen blir det tv och kanske laga lite kläder. Sen sova tidigt.

Ska jobba i Sisjön som ekoambassadör på lördag, och ska jobba alla dagar till dess. Så jag gör så gott jag kan för att vara i form då! För ovanlighetens skull ska jag jobba samma timmar alla dagar nu, så jag har en god chans att få in bra mat- och sovrutiner ordentligt. Till och med det! Life is good.
Enormt ressugen är jag också.

RSS 2.0