I'm going back to the start

Jobbet har faktiskt funkat idag också. Det här med dagtid kanske är min grej ändå, just nu i alla fall. Det trodde jag inte. Har sprungit runt gården minst 10 gånger.
Ska iväg och repa nu, och imorgon bär det av till det fasta landet igen. YES!!

Magnus Lindberg - Den kalla vinden


Kenta

Oj va allting är upp och ner. Idag kom jag på att jag trivdes väldigt bra på mitt jobb. Det gör jag inte alltid. Men det beror så mycket på vem jag jobbar med, och vilket humör de är på.. Idag var det en person som hade en bra dag. Hade också stor assistans av fler medarbetare, vilket underlättar otroligt. Men ibland vill jag bara hem, när modet sviker mig. Idag kändes det som att jag kunde jobba heltid, om det ska vara såna dagar.

Just idag är jag stark, just idag mår jag bra.

♥(Du vill nog ha mig ändå.)♥


Catch my disease

Jag vill verkligen resa bort. Komma från ön, se annat under en lång tid. Lära känna en annan plats.
En egen lägenhet skulle inte heller sitta fel.


I won't hesitate no more, no more
It cannot wait, I'm sure
There's no need to complicate
Our time is short
This is our fate, I'm yours

"Män som hatar kvinnor" har gjort mig en smula paranoid.

Vispa upp mig

Jag funderar på att dra till Thailand över jul. Eller något annat soligt ställe där man kan tillbringa juldagen med att dricka färgglada drinkar på stranden, och försiktigt anta en mörkare hudnyans. (Jag vet inte om min kropp gillar Dove Summer Glow.) Jag vill dessutom slippa att fira en julafton där familjen är reducerad till hälften. Den kvarvarande halvan är jag ganska trött på.

Lyckades med den enorma bedriften att ta mig till Hemse. En vän lockade med varm choklad, då mitt sockersug behövde tillfredställas. Nej, jag åkte med pappa till Hemse och hälsade på kära Rosie. Hon bjöd på varm choklad som var jättegod och bar ett tjockt lager handvispad grädde, men det var sällskapet som lockade!

Nu ska jag kolla på veckans sista One Tree Hill.


Allt sitter kvar, långt bak i minnet.

Just nu lever jag lyxliv! Har en häst som jag får rida hur mycket jag vill, och jag fullkomligt njuter varenda sekund i stallet. Jag är till och med lycklig över att få köra upp skottkärran med skit på vagnen! Malik ska ju snart åka, och det är faktiskt ganska skönt att det inte gäller en längre tid.
Stunderna i skogen är höjdpunkten, solen skiner på de orangea och gula träden, temperaturen är perfekt. Vindstilla. Och jag kunde nog inte haft en bättre häst att ta hand om. Han är så mjuk.


Jag fick feeling

Jag trivdes verkligen i Stockholm den här gången. Det gjorde mig inget att jag hade bokat fel och blev kvar två dagar till. Med så fantastiskt sällskap är det inget att klaga på. Jag älskar Nickan.

Och det är alltid lika trevligt att bli välkomnad hem!


Den sena kvällen har sin tjusning

Jag undrar varför man blir så sentimental efter klockan halv 12 på kvällen. Allt som har med kärlek att göra sjunker upp till ytan och sticker i hjärtat. Skriver saker till personer som jag inte skulle gjort vilken dag som helst, men det gör det inte mindre sant. Kanske vågar jag säga det för att jag just skrev det, och inte sa det direkt till personen. Men det skulle nog också gått, bara klockan var efter halv 12 på natten.

(Staffan Hellstrand - Du Går Aldrig Ensam)

Dessutom vill Max ha mig.

Min tinnitus var borta

Inatt drömde jag att jag gick med bara fötter på mjuk mossa, och himlen var grå ovanför trädtopparna. Jag ville äta mjuk kaka med nötmassa i. Saker som miniräknare, digitalkameror, bloggar, trumskinnspriser och taiwanesiska adresser var borta ur min värld. Världen var mjuk och naken. Inga vindar kunde blåsa omkull mig, inga kläder kunde få mig att se tjockare ut. Jag hade bara lugna trevliga känslor, och jag visste att jag inte behövde vara rädd för ensamheten. Inga siffror existerade, bara ljud och känslor.
Grönt, skönt, vi var i samklang. Ljudet från solen var tyst och stämningsfullt. Jag visste att den fanns, men var inte tvungen att veta vart jag hade den. Precis som allt annat i livet.
Det gick att stanna i ögonblicket, länge. Världen kände inte till tiden, och skulle aldrig komma att göra det. Jag satte mig med benen i kors i mossan, du var nära. Jag log mot dig, och du visste precis.


Äntligen..

Jag har blivit tillsagd av min förra rektor att inte skaffa Facebook. TACK MATTIAS! Jag har känt den ökande pressen, som nu avtar.

Sisters in arms

Jag tänkte först skriva och berätta att jag är betydligt mer motiverad och positiv nu, jämfört med sist jag skrev. Ibland är det så svårt att säga till sig själv, att det är mycket orsakat av en själv när man har sådan sorts nedstämdhet. Oftast vill jag inte lyssna på mig själv i det läget.

Men, nu såg jag på text-TV att en 15-årig kille avled efter en svår misshandel häromkvällen. Jag fattar inte, det är hur mycket misshandlingar och bilolyckor som helst nu! Jag har nog hört talas om 5-6 stycken som kört av vägen sen i onsdags, på Gotland! Sen är det en massa misshandlingar och mord/mordförsök i Stockholmstrakten, kan inte komma ihåg alla ens. Plus att någon skjutit en katt med hagelbössa i fredags. Den fick avlivas. Vem får för sig att göra något sånt?
Det är så sorgligt allting.
Men någonstans får det mig att inse att jag tar allför mycket för givet. Det är viktigt att komma fram till en sån insikt ibland.

Nu har jag sökt några jobb. Så det känns som att jag anstränger mig lite, och jag har kollat på lägenheter på nätet. Jag försöker lite iallafall. Så kanske jag hälsar på Nickan någon dag!


Hurra..

Det råder ett smärre kaos i en omkrets av en halvmeter omkring mig, och inåt. glah. Jag är på god väg att bli tokig på grund av mig själv, mina föräldrar och klintehamn.
Jag blir galen på klintehamn, eftersom det inte finns en enda väg jag inte gått på här.
Mamma och pappa är jobbiga för att dom alltid är hemma känns det som. (I lördags var jag för en gångs skull själv hemma, och det var inte ett dugg kul.) Jag går bara runt och är irriterad och irriterande. Självklart får de ta smällarna när det är bland annat dem jag är irriterad på. (Synd är att Pillan också får ta en del oförtjänad skit.)
Men jag är också irriterad på mig själv, eftersom jag inte kommer på något att göra. Förutom att se på tv och sitta vid datorn, men det är inte direkt något man kommer på. Iallafall inte förräns jag redan sitter där, och inser att jag inte orkar gå därifrån. Sen tänker jag, "jag kan ju gå en sväng.." men det är fan inte kul längre i den här... Byn... Hålan... Nåt. Även om det är bra att röra på sig.
Jag är så trött på... Det mesta.

Dear sis!

RSS 2.0