You run straight in my arms


Musiktips:

Gaslight Anthem - Old White Lincoln

Oh My God.


Skivsläpp: "Mavericks"

Musiktips:

Johnossi - Dead End

Såg Johnossi på Bengans igår, och det var verkligen bra. Är fascinerad över hur helt det låter, trots att de bara är två pers i bandet. Det är antagligen konservativt av mig att ha andra föreställningar. De är iallafall riktigt bra musiker som gör riktigt bra musik! Dead End är en ny favorit!


Senaste veckans bästa bilder


Omge sig med bra människor.

Nuförtiden får jag tydligen en hemsk huvudvärk av att resa kors och tvärs över Sverige. Det är jättejobbigt och går bara över med en lång natts sömn. Inte ens kaffe hjälpte.
Är nu tillbaka i staden där jag bor. Njuter så mycket av Johan och Jacobs sällskap att jag inte ens märker att det är fotboll på teven. Lider inte ett dugg av det. Njuter också av att vara brunhårig igen istället för misslyckad morot.
Att komma tillbaka till jobbet känns också så himla bra. Och det är inte så jättelång tid tills vi åker till Gotland igen. Då är det sommar och Nicole och midsommar och familjen som gäller. Sola. Det jag ser fram emot hela året.
Lägger snart in någon bild från Gotland. Nattinatt.


Very strong minded

idag vaknade jag av en jobbig dröm igen. jag var ute på de sju haven och levde livet, och hade ätit en stor kola som tog ett fast tag om min oäkta framtand. den åkte med ut. ursch! det känns fortfarande som att den inte är kvar. får gå upp och äta frukost med mammas sällskap, och det är väldigt bra.
efter helgens groteska tårtfrosseri trodde jag inte att det var sant när jag såg mig själv i spegeln när jag gick upp. jag är fortfarande smal!! hur har det gått till? jag har visserligen varit ute i trädgården och grävt, men det var inte så mycket. kanske är min ämnesomsättning lite fucked up efter de senaste månadernas brist på näring (har levt på kolhydrater och fett). kanske har fattigdomen varit en bra sak. kanske är jag bara very strong minded. men jag har heller inte orkat bry mig om vad jag borde låta bli att äta, och kanske är det det hälsosammaste just nu.

Drömmar

Har drömt om kort på Ronald Regan, folk från asien som tvunget skulle sova hos mig, mammor med barn låtsassovandes i mitt rum, en låt jag hade spelat in, gräshoppa, en vägg med olika sorters sjögräs i ett mönster som jag kittlade med fötterna och Johan skrattade, knark i pulverform, ett utlånat kreditkort som jag bara måste få tillbaka (som hade använts till att samla ihop knarket), Nicoles röst någonstans. Vaknar flera gånger och hör grannen hostkräkas. Kanske dags att skriva till Freud.


Vår.

Klockan är halv åtta och det är riktigt ljust ute ännu. Det är molnigt och molnen är regnvilliga. Solens ljus avger massa guld en bit bort. Det ser ut som en sommarkväll. En fågel sjunger till och med.
Men det är ju bara på låtsas, för det är kallt ute och jag är inte på gotland med det där sällskapet. Det är som att himlen retas.

Is såpa the shit?

Skymtar massvis med pyttesmå persiljeblad i de små hemgjorda krukorna. Eucalyptus och Desert Pea är också på god väg! Mitt hemgjorda miniväxthus fungerar riktigt effektivt!
Chilin och paprikan har fått löss. Funderar på att bada dem med diskmedel eller såpa. Vad tros?

I det fina köketEn trevlig kväll hos Emeli och Jesper.

Bad combo

Hatar mensvärk över allt annat. Speciellt i kombination med jobb. Ta tablett; inte ha ont men vara drogad och svimfärdig. Inte ta tablett; ha ont och vara svimfärdig.


Gingerbread

Det har varit en konstig dag. Det här med att vara i bemanningspoolen är ganska spännande, de ringer lite när som helst och undrar om jag kan komma Nu. Och det kan jag såklart. Ganska skönt att inte veta när man ska jobba, jag hispar lätt upp mig över det annars. Idag fick jag åka till ett sjukhus och sitta där i sex timmar och bara vänta. När jag äntligen var klar fick jag mat av älsklingsjohan och älsklingspierre och såklart de två sydafrikanerna som är här och couchsurfar. För deras skull hade det lagats köttbullar och potatismos med lingon och sparris. Det var helt fantastiskt gott efter en dag utan mat.
Nu äter vi pepparkakor och spelar rockband och är allmänt svenska. Vad det nu är...


Vårmusik ger ju de härligaste känslorna


Musiktips:

Suede & Brett Anderson - Beautiful Ones

Vårmusik!Det här med att börja på eftermiddagen

Tricket är att göra massa meningsfulla saker, typ städa och tvätta och fixa i ordning hemma och pyssla om blommorna, samt koncentrera sig på att också ta det lugnt och inte stressa, äta gott och nyttigt, lugn och ro i solen, planera så att jag vet hur dags jag ska gå hemifrån och sen bara tänka ibland; det är bara ett jobb. Och dricka lagom mycket vatten.


Konservburk är lika med krukaIngen e-sträng och ingen tumnagel. Det är en konst att spela bas.
Vem behöver en frisör? Jag klipper både mig själv och andra omkring mig.
Tussilago vid spårvagnsspåren.
Vem behöver skåpluckor när porslinet är så fint?
Skurade balkongen, länge. Typ två skivor. Den är inte fräsch för det. Men inte längre svart. Det luktade gammal fimp.
Klippa och klistra är livet.
Väntar på frön som ska gro.


Stop, look and listen!Musiktips:

Elvis Presley - Rubberneckin' [Paul Oakenfold Remix]

Så att vi kommer igång!


Sol vindruvor hund kantarellost värme aprikosbröd fina människor


På påskafton blev det picknick på ett berg vi inte varit på förut. Blev guidade uppför trapporna av hund och matte. Det var den varmaste dagen som det här året hade skapats. Började med att göra mig påskfin..


Kärlek uppstod. Gjorde min egen guacamole. Påskdagen = en underbar restfrukost!

Och blommor som bekräftade gårdagens vår.

If it's up to me the beat will not stop


Ett självklart musiktips:

Eva Eastwood - The Beat Goes OnBra jobb är underskattat

Det är så väldigt fint allting just nu! Har varit på Myrorna och tittat, kreativiteten spritter i min kropp och min hjärna! När jag begav mig hemåt kom jag på att jag hade ett paket att hämta ut, och det var som jag ville hoppas på, från mamma och pappa! Och stort var det! Skuttade snabbt över berget för att komma hem, ville öppna så fort som möjligt men ändå vänta tills jag kom hem så jag fick fantisera lite om innehållet. Samtidigt bestämdes finfina planer om påskafton!
Paketet innehöll en skiva med Eva Eastwood som är helt fantastisk, och ett stort påskägg med godis! Det var precis vad jag ville ha! Mina föräldrar är BÄST! Skivan passar mitt glada vårhumör perfekt idag, pappa kunde inte ha träffat mer rätt! Godis äter jag sällan, så det sitter också fint. Grundade med en ljuvlig havregrynsgröt med honung och kanel. Mmm.
Det är fantasatiskt hur mycket energi en kan få av att jobba. Hade två pass förra veckan för Konsumentföreningen, som ekoambassadör. Det var så kul och bra, kändes direkt som att jag hittat ett jobb som verkligen passar mig. Har också gått en liten introkurs på ett nytt vikariejobb, som också kändes bra! Och av dessa saker har jag fått enormt med energi jämfört med hur jag kände mig innan. Av att jobba! Har kommit fram till att jobb är underskattat. Bra jobb alltså. Eller så trivs inte folk på sina jobb bara.


Min påsktant!Möblerat om!Fina filten

Och grunden till min lycka:

Den här pojken.

RSS 2.0