Danke

Tack Amanda, Job och Johan som kommenterade mitt förra inlägg. Jag blev tårögd av erat stöd.
Och Emilia som är så gullig och försöker fixa in mig på hennes skola.
Och Annamaria som är bäst på peptalk.
Och min älskling som är min älskling.

Me love you.

SKITSKOLA

Tänker meddela för er som dryr er, att jag inte kommer bo i skåne kommande år. Kom inte in på furuboda. Jävla skitskola, vill dom inte ha mig, då vete fan om jag vill ha dom heller.
"På grund av många sökande och bara ett fåtal platser" in my ass.
Dom vet inte vad dom går miste om.

Shooting Star

Gastelyckan Ö ska spela på UKM-festivalens riksfinal i juni!
Vi vann alltså tillsammans med två andra band på den lokala festivalen förra helgen. Det var verkligen helt över förväntan! Jag är så himla glad över det. Bara Danne lyckas få ledigt, och det måste han få.

"Throw away your television"

Iniskt efter insikt efter insikt. Har varit så förvirrad under en lång tid, så jag förtjänar alla dessa insikter. Men, ju mer jag lär mig, desto mindre vet jag.

Nu är det dags för en överdos av Red Hot Chili Peppers!


Hejsan

Jag har inte skrivit blogg på ett tag, och innan dess dröjde det också. Det finns några personer som brukar påpeka detta i negativ ton. Nu tänkte jag förklara detta, plus att ni får något nytt att läsa.
Att skriva blogg kan vara det lättaste att göra, men samtidigt det svåraste. Det beror helt på vart man lägger ribban. Eftersom jag ofta lägger ribban ganska högt, jag försöker skriva på ett sånt sätt att det kan roa läsaren, så är det inte alltid jag har något intressant att skriva. Jag vill gärna berätta på ett bra sätt.

Visst händer det saker i mitt liv, det är inte alls så att jag inte har något att berätta om, men jag vill inte publicera allt på internet. Jag viger inte mitt liv åt blogg.se.
Det är därför det inte ploppar upp nya inlägg här varannan dag.


Snyggsyrran

Just nu känns det som att allting är knöligt i mitt liv. Det finns inga lätta, naturliga saker. Det måste ordnas och ändras hela tiden. Fix fix.
Min fantastiska syster är i allafall hemma nu någon dag, och det är väldigt skönt med ett ljus som kommer skuttande. Idag har hon sjungit på Rondo och haft konsert med sin klass. Hon var bäst. Hon är bäst!


RSS 2.0