Jag tänker på dig

Det är en sorgsen dag. Många dagar är sorgsna nu. Det är nästan som att sommaren lider i all sin skönhet, den är praktfull och trött på samma gång. Vacker och sliten.


.


Were I belongMusiktips:

Sahara Hotnights - Stay/stay awake

Mitt hjärta skriker


.

Älskade du

Det är som det alltid är i juli. Som vanligt är Nicole här och styr upp mitt liv, eller styr iväg det. Som vanligt är jag så kär att jag blir galen. Som vanligt hittar vi något ställe någonstans, någon fest med människor vi kanske aldrig träffat, helt otippade saker inträffar. Massor massor massor att prata och fnittra om. Som vanligt slappar vi rejält. Badar alldeles för lite för att det ska vara okej. Som vanligt jobbar jag för mycket, trots att jag bara jobbar litegrann. Som vanligt är det bara en stor härlig semester när hon är här.
Och som alltid önskar vi att det här skulle vara föralltid.


Jag säger som det är att allt är såhär

Jobbet är verkligen jättekonstigt, ena stunden helvetiskt och nästa stund skuttar jag nästan genom korridoren.
Nickelodeon är nya smeknamnet på min sommarsambo.
Hormonerna springer omkring i kroppen.
Jag är kär.


.


Myggbett som bevis


Emil Jensen, den underbara Emil Jensen i ett växthus i Rute. Omringad av många fina vänner, picknick i det gröna, sorg, saknad, skratt och lycka.
Att succesivt flytta ut i stugan.
Koka saft på fläder och rabarber i solen, bada i Brime och cykla runt i sommarkvällens Fröjel, försöka cykla ifrån ilskna myggor. Kusiner ploppar upp här och var i byn som små svampar som skuttar omkring, i väntan på den bästa.
Förväntningar.
Lyssna på Michael Jackson med nya öron.
Icelatte med Anna i en omkonstruerad park.
Sommarkväll!


.

RSS 2.0