Att finnas


Underligt hur tiden är perfekt. Vi har allt. Det finns inget att förstöra, allt finns i våra andetag..


Som Tom Petty sa...

Tonight we ride, right or wrong
Tonight we sail, on a radio song
Rescue me, should I go down
If I stay too long in trouble town

Oh, yeah, you wreck me, baby
You break me in two
But you move me, honey
Yes you do


Now and again I get the feeling
Well if I dont wi n, Im a gonna break even
Rescue me, should I go wrong
If I dig too deep, if I stay too long

Oh, yeah, you wreck me, baby
You break me in two
But you move me, honey
Yes you do

Ill be the boy in the corduroy pants
You be the girl at the high school dance
Run with me wherever I go
And just play dumb, whatever you know

Oh, yeah, you wreck me, baby
You break me in two
But you move me, honey
Yes you do
Jag är så dubbel i mitt tänkande ibland. Nu vill jag vad du ville för någon timme sen.

.


Sista momentet, the last moment

Jag har tenta om fyra timmar, har sovit fyra timmar och är magsjuk. Ja, sista helgen i göteborg skulle kunna vara liiite bättre. Och det ska den bli också. Sista natten med gänget och solen skiner och det är varmt ute. Imorgon ska jag kurera min bakfylla med sol, och inget annat än andra njutningsfyllda aktiviteter. Äta frukt till exempel, om jag inte fortfarande är magsjuk. En bra grej med det förresten, Beach -09! Tjoho...! Eller nåt...
Har inte lagt ner många timmar på plugg den här gången, det finns väldigt många andra roliga saker att göra i den här stan. I förrgår var sista skoldagen och jag fyllde i kursutvärderingen. Fråga 1: Hur många timmar har du i genomsnitt per vecka lagt ner på skolarbete? Alt 1, det lägsta: 0-10. Det högsta: Betydligt fler. Jag kryssade i första alternativet.
Så nu börjar det kanske bli dags då...

För övrigt så vet jag precis vad jag vill bli.
(Och det är inte psykolog.)


Ett stort liv


Syrener, jordgubbar, bokade biljetter för hemresa, bra musik, rabarber, tenta. Vad är mer försommar? Pluggar för fullt och väntar på att paniken över tentan ska infinna sig så att jag kanske kan börja plugga på rätt saker. Har storslagna planer för den sista veckan i Göteborg och allt ska hinnas med. Kommer ha fullt upp,
men fy fan vad jag ska njuta av den här underbara staden!

.

This is for you


Låttips:
Rilo Kiley - Portions For Foxes

Helt sjukt bra!


.

Ännu en konsert

DiLeva. Vilken energikick! Kärlek, hopp och tro. Han kommer in i lila "klänning" prydd med regnbågar, gyllene solar, och evighetssymboler. Fylld av lycka blev jag, han är en underbar människa. Och han sjöng fantastiskt..

Blommor

Syrenerna exploderar överallt, speciellt på Vasaplatsen. Det var underbart att kliva av vagnen och känna den ljuvligaste doften på hela året. Syrener är det bästa som finns. Som att komma hem, eller till himlen, eller till barndomen. Nu ska jag ut i Slottsskogen och leta reda på fler underbara blommor.


.

Äntligen samkönade äktenskap!


Idag gick jag längs Vasagatan, och betraktade människorna som gick omkring för att hitta närmaste hållplats som inte var indragen på grund av 1:a-maj-demonstrationerna. Solen sken, det var lagom varmt och jag var nöjd med livet. Mitt i allt kommer ett eget litet demonstrationståg, med en stor rosa banderoll: ÄNTLIGEN SAMKÖNADE ÄKTENSKAP! Jag blev så lycklig! Tråkig som jag är håller jag tillbaka mina jubelrop. Ville bara hoppa på det lilla tåget och stoltsera!
Äntligen! I min lycka tänkte jag tankar om att ringa upp nåt ex och fråga om hon ville gifta sig. Bara för sakens skull liksom, för att fira med en manifestation av mångfärgad kärlek.
Och det är säkert jättedumt att skriva så, men ibland kan jag bara inte hålla käften.

Grattis till oss!

.

RSS 2.0